BygOgHave » Blog » Gulvisolering

Gulvisolering

gulvisolering

I et nordligt land som Danmark er boligens isolering afgørende for at holde boligen varm og lækker året rundt. Det er dog ikke alle boliger, der er ordenligt isoleret, hvilket især gælder for ældre boliger. Her mangler der ofte en optimal isolering i gulvet, hvilket er ærgerligt, for god gulvisolering er afgørende for at holde kulde fra jorden ude af boligen.

Hvis din bolig ikke har god isolering i gulvet, kan det være en god idé at få gjort noget ved problemet. Det er især en god løsning, hvis du alligevel går med planer om at rive dit gulv op for at skifte det.

Med god isolering under gulvet vil du spare på den årlige varmeregning, mens ekstra isolering også vil bidrage til et bedre indeklima i din bolig.

Men hvad koster gulvisolering, og hvordan finder du frem til den bedste pris? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Hvad koster det at isolere et gulv?

Hvis du gerne vil isolering dit gulv, afhænger prisen selvsagt af, hvor stort gulvet er. Dertil har det også stor betydning for prisen, om du vil gøre det i forbindelse med lægning af nyt gulv eller ej. Selve isoleringsmaterialerne vil naturligvis også afgøre den endelige pris, da der findes flere forskellige måder at isolere et gulv på.

Derudover kan der også være brug for ekstra installationer som eksempelvis terrændæk, mens det også kan ske, at selve soklen og fundamentet også skal isoleres udefra.

Hvis du skal betale en håndværker for at brække dit gulv op, lægge isolering og installere et nyt gulv, kan du regne med en pris på omkring 1300-1700 kr. pr. m2.

Hvis du skal have lagt nyt terrændæk under isoleringen, kan du se frem til at betale omkring 3000 kr. pr. m2.

Hvis du skal have isoleret sokkel og fundament på boligen, skal du regne med at betale omkring 2000 kr. pr. m2.

Få 3 uforpligtende tilbud på gulvisolering

Vi anbefaler: Få 3 uforpligtende tilbud på gulvisolering hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Få den bedste pris på gulvisolering

Priserne på isolering af gulv kan variere meget fra firma til firma. Derfor er det altid en god idé at undersøge markedet, inden du beslutter dig, så du er sikker på, at du ikke kommer til at betale overpris.

Men hvordan finder du frem til den billigste løsning af gulvisolering? Det gør du nemmest ved at benytte dig af vores service, hvor du kan sammenligne priser på isolering af gulv. Her skal du bare beskrive din opgave og sende den i udbud, hvorefter håndværkere i dit lokalområde vil have mulighed for at byde ind på din opgave.

Kort efter vil du modtage op til 3 forskellige tilbud, og du kan frit vælge den løsning, der passer bedste til dig, når det kommer til bl.a. pris. På den måde kan du hurtigt finde frem til den billigste løsning, og du kan derved komme til at spare mange tusinde kroner på isolering af gulvet i din bolig.

Du kan også vælge at afvise alle tilbud, hvis de ikke passer godt til dig. Alle tilbud er nemlig uforpligtende og gratis, og da det kun tager få minutter at oprette din opgave, er det noget, alle har mulighed for at gøre.

Hvornår er det en god idé at isolere gulvet?

Hvis din bygning er fra før 1979, er der stor risiko for, at den ikke er tilstrækkeligt isolering i gulvet. Hvis det er tilfældet, skal du kigge på, om den eksisterende isolering er mindre end 10 cm. Hvis isoleringen i gulvet er mindre end 10 cm, er der meget at hente på varmeregningen ved at efterisolere gulvet.

Det er også en god idé at efterisolere gulvet, hvis du bygger nyt gulv på eksempelvis badeværelset.

5/5 - (5 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *