BygOgHave » Blog » Montering af vinduer

Montering af vinduer

montering af vinduer

Vinduerne spiller en stor rolle i ethvert hus, når det kommer til både lys, isolering og udtryk. Derfor er det vigtigt at vælge nogle ordenlige vinduer, og det er vigtigt at skifte de gamle ud, når de er blevet for slidte. Med nye vinduer kan du spare på varmeregningen, da moderne vinduer har bedre isolering i forhold til ældre modeller, mens nye vinduer også vil være en stor visuel opgradering af din bolig, hvis de gamle ser trætte og slidte ud.

Men hvad koster montering af vinduer, og kan du få nye vinduer og montering i samme ombæring? Det giver vi dig et svar på i denne artikel.

Hvad koster montering af vinduer?

Hvis du ikke er den store håndværker, er det bedst at få professionelle til at montere dine nye vinduer. Vinduers funktion afhænger af, at de bliver monteret korrekt, så de sidder rigtigt, og så vind og vejr ikke har mulighed for at suse ind i din bolig eller i murværket.

Prisen på montering af vinduer afhænger naturligvis af, hvor mange vinduer der skal monteres, mens det også har noget at sige for selve monteringsprisen, om du køber nye vinduer og montering samlet eller hver for sig.

Du kan regne med, at du skal betale et sted mellem 1000 og 2500 kr. pr. vindue, der skal installeres, og her vil prisen også afhænge af, hvilket firma du vælger til at klare opgaven.

Få 3 uforpligtende tilbud på montering af vinduer

Vi anbefaler: Få 3 uforpligtende tilbud på montering af vinduer hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Sammenlign tilbud på montering af vinduer og find den bedste pris

Priserne på montering af vinduer kan som nævnt variere meget fra firma til firma. Derfor kan der være mange tusinde kroner af spare, hvis du vælger det billigste firma fremfor det dyreste. Men hvordan finder du frem til den billigste løsning blandt håndværkerne i dit område?

Du kan gøre det på gammeldags vis og kontakte diverse firmaer pr. telefon, men du kan også vælge at benytte dig at vores service her på siden. Hos BygOgHave kan du nemlig hurtigt modtage 3 forskellige tilbud på montering af vinduer, så du kan vælge den billigste.

Du skal bare beskrive din opgave og sende den i udbud her på siden, hvorefter håndværkere i dit lokalområde vil have mulighed for at byde ind på opgaven.

Du kan frit vælge mellem de 3 tilbud, og du vil opdage, at du kan spare mange penge på montering af vinduer, hvis du vælger den billigste løsning fremfor den dyreste.

Du kan også vælge at afvise alle tilbud, hvis ingen af dem passer til dig, eller hvis du ikke er tilfreds med prisen.

Hvornår er det tid til at skifte vinduer?

Det er dyrt at skifte til nye vinduer, og derfor skal du naturligvis kun gøre det, når det er nødvendigt. Men hvordan ved du, om dine vinduer trænger til udskiftning? Her skal du først og fremmest kigge på vinduets træværk.

Du kan tage en skruetrækker og prik lidt rundt omkring i træværket på dine vinduer, hvilket er en nem måde for dig at vurdere på, om træet er mørt og råddent. Hvis du kan trykke din skruetrækker godt ind i træværket, er det råddent, og det betyder, at det skal skiftes.

Hvis der kun er tale om et råddent stykke træ nederst på vinduet, kan du måske slippe afsted med kun at skifte bundstykket, men hvis træet også er mørt længere oppe, er det tid til at skifte hele vinduet.

Du skal naturligvis også kigge på vinduets glas. Hvis glasset er gået i stykket i et enkelt fag, behøver du heller ikke at skifte hele vinduet, da det er forholdsvis nemt og hurtigt at skifte et lille stykke glas.

5/5 - (4 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *