BygOgHave » Blog » Nedrivning af væg

Nedrivning af væg

Hvis du har besluttet dig for at renovere din bolig for at gøre den mere tidssvarende og passende til netop din behov, er nedrivning af en væg en af de muligheder, du har for at ændre markant på boligens udtryk.

Nedrivning af en væg i din bolig kan med et snuptag forandre din boligs udtryk til det bedre og give dig helt nye muligheder i eksempelvis stuen eller på den øverste etage. Her kan du slå to rum sammen eller åbne køkkenet op og forbinde det med stuen, så du får et nyt lysindfald og skaber tættere forbindelse med hele familien og dagligdagens mange aktiviteter.

Men selvom nedrivning af væg er en hurtig måde at give nye muligheder i boligen på, så kan det alligevel være en besværlig proces, for det er ikke alle boligens vægge, der bare kan rives ned sådan uden videre. Nogle vægge er konstruktionsbærende, hvilket vil sige, at du risikerer at påvirke husets stabilitet og sikkerhed, hvis væggen rives ned.

Netop derfor er det altid en god idé at tage fat i en professionel, som kan fortælle dig, hvad der er muligt og ikke muligt, og som kan hjælpe dig med at rive en væg ned og komme op med en løsning på problemer med konstruktionsbærende vægge.

Men hvad koster nedrivning af væg, og hvad skal du ellers være opmærksom på i processen? Det giver vi dig et svar på her i artiklen.

Hvad koster nedrivning af væg?

Der findes ikke nogen fast pris på, hvad det koster at rive en væg ned. Forskellige firmaer tilbyder forskellige priser, som kan afhænge af, om der er tale om en totalrenovering, eller om det bare er en enkelt væg, du vil have væk.

Dertil afhænger prisen på nedrivning af væg også af selve boligen, hvor det eksempelvis har betydning, om du bor i et hus eller en lejlighed. Du kan også påvirke prisen ved selv at stå for noget af arbejdet som eksempelvis oprydning og ved at køre affaldet væk efter arbejdet.

Endelige afhænger prisen naturligvis også af, hvor stor en mur der er tale om, mens der også er stor forskel på, om det er en bærende væg eller en ikkebærende væg, der skal rives ned.

Der er således mange forhold, som påvirker den endelige pris, men du kan tage udgangspunkt i en pris på omkring 5000 kr. for en væg.

Få 3 uforpligtende tilbud på nedrivning

Vi anbefaler: Få 3 uforpligtende tilbud på nedrivning hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Få den bedste pris på nedrivning væg

Da der er stor forskel på priser på nedrivning af væg fra firma til firma, kan det altid betale sig at kontakte forskellige firmaer for at få mere end ét tilbud på opgaven. Det kan du nemt gøre her hos BygOgHave, hvor du kan modtage 3 uforpligtende tilbud på din opgave fra nedrivningsfirmaer i dit lokalområde.

Med vores service slipper du for selv at ringe rundt til forskellige firmaer, og du kan således sætte din opgave i udbud blandt mange firmaer på bare 5 minutter.

Det er helt gratis og uforpligtende, og du kan altid sige nej i tilfælde af, at ingen af tilbuddene tiltaler dig. Men ofte vil du modtage 3 gode tilbud, som du frit kan vælge imellem. Her vil du opdage, at der kan være stor forskel i priserne på den samme opgave, og vores service giver dig således mulighed for at spare mange penge.

Her behøver du ikke udelukkende at gå efter prisen, da du også har mulighed for at læse mere om de forskellige firmaer på deres profiler, så du kan vælge det firma, der har de bedste anmeldelser, og som giver dig en løsning, der passer til netop dine behov.

5/5 - (4 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *