BygOgHave » Blog » Polyurethan gulv pris

Polyurethan gulv pris

Polyurethan gulv

Mange ønsker et polyurethan gulv, grundet dets udseende og mange fordele. Men hvad kan du forvente af pris? Få svaret i dette indlæg.

Hvis du mangler et smukt gulv i en yderst slidstærk kvalitet, så kan et polyurethan gulv være det helt rette valg for dig. Polyurethan gulve kan bruges overalt i hjemmet, men det er især et populært valg til badeværelset, køkkenet og lignende, hvor gulvets fordele virkeligt kan udnyttes.

Polyurethan gulve kan dog også bruges alle andre steder i boligen, i offentlige institutioner, i virksomheder og andre steder. Der er nemlig tale om et gulv med rigtig mange fordele, hvorfor det både kan erstatte betongulve, flisegulve og trægulve.

Derfor er et polyurethan gulv en overvejelse værd, hvis du snart skal i gang med at lægge nyt gulv et sted i eksempelvis din bolig eller din virksomhed. Men hvad er prisen på et polyurethan gulv, og hvad er fordelene og ulemperne ved denne gulvtype? Læs med herunder.

Prisen på polyurethan gulv – hvad koster det?

Der kan ikke gives nogen helt specifik pris på polyurethan gulve. Der findes nemlig flere forskellige måder at lave gulvene på, og du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige løsninger, hvilket vil giver forskellige priser.

Dertil afhænger prisen naturligvis også af, hvor mange kvadratmeter gulv, som du skal have lagt, mens forskellige faktorer såsom det eksisterende underlag og gulvets design også spiller ind på den endelige pris.

Du kan dog gå ud fra, at priserne på polyurethan gulve starter fra omkring 500 kr. pr. kvadratmeter. Priserne kan også være højere, men du kan alligevel bruge dette tal til at vurdere, om et polyurethan gulv passer til dit budget.

Få 3 uforpligtende tilbud på polyurethan gulv

Står du med et gulvprojekt? Så få 3 uforpligtende tilbud på gulvarbejde hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Få den bedste pris på polyurethan gulv

Der findes som nævnt ikke nogen fast pris på et polyurethan gulv, da flere forskellige faktorer spiller ind på prisen. Her er valget af gulvlægger også relevant, da du kan finde forskellige priser for det samme gulv hos forskellige udbydere.

Derfor får du den bedste pris på polyurethan gulv ved at tage kontakt til flere forskellige gulvlæggere, så du kan indhente flere tilbud og derved nå frem til den bedste pris. Det er imidlertid en tidskrævende proces at ringe rundt eller sende mails til forskellige virksomheder, men der findes heldigvis en nemmere måde at gøre det på.

Her hos BygOgHave har du nemlig mulighed for at indhente tre tilbud fra forskellige håndværkere – uden du selv behøver at indlede kontakten. Her skal du bare sende din opgave i udbud på vores side, og så vil du modtage 3 tilbud fra håndværkere og gulvlæggere i dit område.

Med tre tilbud på hånden kan du frit vælge det, der giver dig den bedste pris på et polyurethan gulv, eller du kan vælge det tilbud, som passer bedst til netop den opgave, du skal have udført. På den måde kan du potentielt spare flere tusinde kroner, og du sørger for, at du får det helt rigtige polyurethan gulv.

Det er nemt, det tager dig kun få minutter, og så er det naturligvis helt gratis.

Fordele ved et polyurethan gulv

Det er en stor beslutning at lægge et nyt gulv, og derfor et det naturligvis vigtigt at træffe det helt rette valg. Dit gulv kommer til at blive en del af dit hjem i mange år fremover, og derfor må du kende til både fordele og ulemper ved en specifik gulvtype for at kunne vælge det rette gulv til dine behov.

Når du vælger at lægge et polyurethan gulv, får du et gulv med rigtig mange fordele, men som også kommer med en ulempe. Blandt de mange fordele kan du bl.a. se frem til:

  • Stor fleksibilitet: Et polyurethan gulv adskiller sig fra eksempelvis et betongulv på sin fleksibilitet, der giver en behagelig overflade, der er rar at gå på med bare fødder.

  • Lyddæmpende effekt: Et polyurethan gulv vil være med til at skabe et rum, der er mere behageligt at opholde sig i. Takket være sin lyddæmpende effekt vil akustikken i rummet nemlig forbedres markant.

  • Høj slidstyrke: Én af de helt store fordele ved at vælge et polyurethan gulv er, at du får et utroligt stærkt gulv. Denne egenskab gør gulvet til et oplagt valg på steder med meget trafik, da overfladen tåler tungt tryk og høj belastning, hvorfor gulvet er et godt valg til eksempelvis bad eller køkken, hvor tunge hårde hvidevare, badekar og lignende er en del af indretningen.

  • Lang levetid: Takket være sin høje slidstyrke har et polyurethan gulv også en lang levetid, hvorfor det vil holde sig flot og friskt i udtrykket i rigtig mange år fremover.

  • Vandtæt overflade: Et polyurethan gulv er bygget med en vandtæt membran på overfladen, som gør gulvet 100 % vandtæt – endnu en årsag til, at disse gulve er populære valg til badeværelser, køkkener og bryggerser.

  • Nem rengøring: Med et polyurethan gulv får du en hel overflade, der ikke har fuger, som skidt kan sætte sig i, og som mister glans over tid. Med et polyurethan gulv får du en glat overfalde, som bare skal vaskes med sæbevand for at holde sig pænt.

  • Ingen vedligehold: Et polyurethan gulv kræver ingen vedligehold, og hvis du sørger for at køre en vaskeklud over det jævnlig, holder gulvet sin smukke overflade.

  • Et smukt gulv: Den sidste fordel ved polyurethan gulve er, at du har mulighed for at få et flot gulv, der kan varieres med et væld af forskellige farver. Alle farver kan lægges i dit polyurethan gulv under støbning, og det er således kun din fantasi, der sætter grænser.

Ulemper ved polyurethan gulve

Der findes ikke mange ulemper ved at vælge et polyurethan gulv. Hvis du kan lide looket og vil have et slidstærkt og komfortabelt gulv, er denne gulvtype det helt rette valg for dig. Der er dog én ulempe ved polyurethan gulve: du kan ikke lægge gulvet selv.

Det er naturligvis kun en ulempe for dig, der bedst kan lide at gøre tingene selv, for når der er tale om et specielt gulv som et polyurethan gulv, skal der en professionel gulvlægger til at klare arbejdet for at sikre et perfekte resultat.


Vi anbefaler derfor en professionel med god erfaring, som kan klare arbejdet for dig.

Få 3 uforpligtende tilbud på polyurethan gulv

Står du med et gulvprojekt? Så få 3 uforpligtende tilbud på gulvarbejde hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

5/5 - (10 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *