BygOgHave » Blog » Træfældning pris

Træfældning pris

Træer er smukke og pryder i landskabet, men et træ kan også skabe gene for dig som boligejer, hvis træet står det forkerte sted, eller hvis det har vokset sig for stort. Store og gamle træer udgør også en potentiel fare i stormvejr, og det kan derfor være utrygt at have et stort træ til at stå lige opad huset.

I andre tilfælde har et træ vokset sig så stort, at det skærmer for sollys på terrassen, eller så det blokerer for den skønne udsigt fra køkkenvinduet. Grundende til at ville fælde et træ er mange, men fældes for alle træfældningsopgaver er, at det ofte er en god idé at få en professionel fagmand til at klare arbejdet.

Men hvad koster det egentligt at få fældet et træ, og hvordan finder du frem til den bedste pris? Det kan læse mere om lige her på siden.

Prisen på træfældning – hvad koster det at få fældet et træ?

Prisen på træfældning afhænger af flere forskellige faktorer, men du kan tage udgangspunkt i, at det vil komme til at koste dig et sted mellem 1.000 kr. og 7.000 kr. at få fældet et træ. Her er det træets størrelse samt opgavens kompleksitet, der kommer til at afgøre den endelige pris på træfældningen.

Det er også forskelligt fra firma til firma, hvordan prisen på træfældning udregnes. Hos nogle firmaer faktureres du på timebasis, mens det hos andre firmaer er mængden af træ, der afgør den endelige pris.

Få 3 uforpligtende tilbud på træfældning

Vi anbefaler: Få 3 uforpligtende tilbud på træfældning hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Sådan får du den bedste pris på træfældning

Træfældning er en opgave, som kan tilgås på mange forskellige måder, og da der er flere forskellige måder at udregne en pris på din opgave på, er det en god idé at tage fat i flere forskellige firmaer for at få den bedste pris.

Der kan være stor forskel i priserne på den samme opgave fra firma til firma, og du kan derfor potentielt spare mange penge ved at sammenligne priser på træfældning, inden du hyrer et firma til at klare opgaven for dig.

Du kan sammenligne priser på træfældning lige her hos BygOgHave, hvor du kan modtage 3 forskellige tilbud på din opgave. Her vil din opgave blive sendt i udbud blandt firmaer i dit lokalområde, som har specialiseret sig i træfældning.

Forskellige firmaer vil kontakte dig med et tilbud på din opgave, hvorefter du frit kan vælge det tilbud, der giver dig den bedste pris. Her vil du opdage, at du kan spare mange penge ved at vælge det billigste firma, og det bedste ved det hele er, at vores service er både nem, hurtig og 100 % gratis at bruge.

Hvornår skal du have professionel hjælp til at fælde et træ?

Det er ikke ulovligt at fælde et træ på egen hånd, og det er kun eventuelle bevaringsbestemmelser, som kan forhindre dig i at udføre arbejdet. De fleste med en motorsav og lidt erfaring med at bruge den kan nemt fælde mindre træer på sikker vis, men der skal nogle andre kundskaber til, når der er tale om rigtig store træer.

Det er en stor og besværlig opgave at fælde et stort træ på egen hånd uden det nødvendige udstyr og uden en solid erfaring med træfældning. Når du beslutter dig for at fælde et træ på egen hånd, skal du altid føle dig 100 % tryg ved opgaven, før du fortsætter.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt du kan udføre opgaven på sikker vis, skal du tage kontakt til en professionel for at fælde træet. Det kan nemlig lede til store problemer, hvis en træfældning går galt. Du kan udsætte dig selv og andre for fare, og du risikerer at gøre skade på omkringliggende bygninger.

Det kan hurtigt ende i en dyr erstatningssag, hvis dit træ rammer ned i naboens garage, for det er sjældent noget, som en normal forsikring dækker.

Dertil kræver det også specialiseret hjælp, hvis du skal fælde et træ, der er omgivet af bygninger. Her kan du ikke bare lade træet falde i en bestemt retning, da det ikke har nogen sikker retning at falde i.

I sådanne tilfælde skal træet skæres ned i mindre bider for ikke at gøre skade på omgivelserne. Det er en opgave, som kræver flere professionelle samt særligt udstyr, og det er derfor noget, som altid skal udføres af fagfolk.

Det er således ofte det bedste valg af få et firma til at klare træfældning for dig, da du her kan have helt styr på sikkerheden, mens du på samme tid bliver dækket af firmaets forsikring i tilfælde af, at noget skulle gå galt.

Med et professionelt firma kan du læne dig tilbage på terrassen og nyde synet af fagfolk i arbejde, og du kan få dem til at køre træet væk bagefter, så du kan komme af med hele problemet på få timer.

5/5 - (3 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *