BygOgHave » Blog » Gulvvarme priser

Gulvvarme priser

gulvvarme

På en kølig vintermorgen findes der ikke noget bedre end træde ud på et dejlige varmt gulv med de bare fødder. Gulvvarme giver en helt fantastisk følelse i kroppen, når det er koldt udenfor, og når gulvvarmen i boligen skaber et dejligt varmt gulv.

Derfor vælger mange at få lagt gulvvarme ind i forbindelse med nybyggeri eller renovering af boligen, og det kan også være den helt rette løsning for dig, der gerne vil nyde godt af de fordele, der er forbundet med at have varme i gulvet.

Men måske er du nysgerrig efter at kende prisen på gulvvarme, og måske vil du gerne vide mere om fordele og ulemper ved gulvvarme? Så læs med her på siden, hvor vi har samlet relevant information til dig, der overvejer at installere gulvvarme i boligen.

Hvad er prisen på gulvvarme?

Der er mange faktorer, som spiller ind på den endelige pris på gulvvarme. Her er der især forskel på, om du vil have installeret vandbaseret gulvvarme eller gulvvarme med el. Her er gulvvarme med el den billigste løsning at installere, men opvarmning med el er dyrt i drift, hvorfor vandbaseret gulvvarme er et bedre valg, hvis du har til hensigt at bruge gulvvarmen meget.

Du skal også være opmærksom på, at det hurtigt bliver meget dyrere at installere gulvvarme, hvis det eksisterende gulv skal brydes op af håndværkerne. Der er meget arbejde forbundet med at bryde et gulv op og køre affaldet væk, og derfor kan det blive mere end dobbelt så dyrt, hvis det eksisterende gulv skal fjernes. 

Pris på gulvvarme inklusiv opbrydning af det gamle gulv

Hvis du vil have professionelle håndværkere til at bryde det gamle gulv op, før gulvarmen kan installeres, skal du som nævnt være opmærksom på, at det kan gøre det samlede projekt mere end dobbelt så dyrt.

Det er et stort arbejde at bryde eksempelvis et betongulv op, og det tager lang tid at afskaffe alt affaldet. Derfor vil udgifterne til håndværkerlønninger blive en hel del højere.

Derfor skal du regne med, at det vil koste dig mindst 2000 kr. pr. m2 at få installeret gulvvarme, hvis det gamle gulv også skal brækkes op af håndværkere.

Her har du således mulighed for at spare en god portion penge, hvis du har mulighed for selve at brække det gamle gulv op. Det er dog et stort og tidskrævende arbejde, og du skal derfor vurdere, hvad der har størst prioritet for dig.

Få 3 uforpligtende tilbud på at få lagt gulvvarme

Vi anbefaler: Få 3 uforpligtende tilbud på at få lagt gulvvarme hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Pris på gulvvarme – gør det selv

Der kan som nævnt være mange penge at spare, hvis du har mod på at klare store dele af arbejdet selv. Her vil du kunne få ny gulvvarme for omkring 1000 kr. pr. m2., hvis du både sørger for at bryde det gamle gulv op, installere gulvvarme og lægge det nye gulv.

Det vil dog være en utroligt tidskrævende opgave, og det kan således være svært at få kalenderen til at gå op, hvis du i forvejen har en travl hverdag.

Pris på elgulvvarme

Hvis du vil have gulvvarme i din bolig, har du også mulighed for at installere elgulvvarme. Elgulvvarme har den fordel, at det er billigere at installere, men du skal være opmærksom på, at det er en del dyrere end vandbaseret gulvvarme, når det kommer til den daglige drift.

Selve materialerne til elgulvvarme koster omkring 430 kr. pr. m2, og hvis du har mod på at lægge gulvvarmen selv, kan du således få en billig gulvvarmeløsning. Du skal dog også pålægge udgifter til nyt gulv oveni denne pris, og hvis du vil have håndværkere til at lægge gulvvarmen, bliver det cirka dobbelt så dyrt.

Få den bedste pris på gulvvarme

Hvis du har besluttet dig for at lægge gulvvarme med hjælp fra en professionel håndværker, skal du vide, at der kan være store forskelle i priserne fra firma til firma. Du kan med andre ord spare mange penge ved at vælge den billigste løsning fremfor den dyreste, og det er derfor altid en god idé at indhente forskellige tilbud på opgaven.

Det kan vi hjælpe dig med her hos BygOgHave, hvor du kan modtage op til 3 tilbud på din opgave. Her slipper du for selv at ringe rundt til forskelige firmaer. Du skal bare beskrive din opgave, hvorefter den vil blive synlig her på siden for håndværkere i dit lokalområde.

Du skal således bare læne dig tilbage og vente på, at du bliver kontaktet af forskellige håndværkere, som vil give dig forskellige tilbud. Du kan modtage op til 3 tilbud, som du frit kan vælge imellem, og du vil opdage, at der kan være stor forskel i prisen på den samme opgave.

Du kan således komme til at spare mange tusinde kroner ved at benytte vores service, og det bedste er, at det hele er nemt, gratis og 100 % uforpligtende.

5/5 - (3 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *