BygOgHave » Blog » Udestue priser

Udestue priser

udestue

Der findes ikke noget som en lys udestue, hvor solen kan nydes i fulde drag, når det er for koldt eller for blæsende til at nyde vejret udenfor. En udestue giver et væld af muligheder for gode stunder og livsnydelse med familie og venner, og det er den perfekte tilføjelse til boligen for dig, der elsker at have fornemmelsen af at være udenfor, mens du opholder dig i boligens trygge og varme rammer.

Derfor er det populært at bygge en udestue, men det er et stort arbejdet, som kræver hjælp fra professionelle. Men hvad er prisen på en udestue, og hvordan finder du den billigste løsning? Det kan du læse mere om herunder.

Hvad koster en udestue?

Der er naturligvis stor forskel på, hvad udestuer koster. Her er størrelsen naturligvis en afgørende faktor, men der er også mange andre ting, som vil spille ind på den endelige pris på din udestue.

Her er valget af materialer en af de ting, der kan rykke prisen på projekter i den ene eller den anden retning. Vil du have glas hele vejen rundt inklusiv taget, eller er en billigere løsning med et tag i transparent plast fint med dig? Dertil spiller mange andre materialevalg ind på prisen, og det er noget, som du kan bruge til at tilpasse udestuen til dit budget.

Formen på udestuen spiller også en rolle for prisen, da det eksempelvis er simplere og derved billigere at bygge en firkantet udestue fremfor en udestue med skæve vinkler.

Dernæst skal du også beregne prisen ud fra, hvor varm din udestue skal være. Skal der indlægges varme i gulvet eller radiatorer, og skal den være godt isoleret? Så kan du regne med, at projektet bliver en del dyrere, end hvis udestuen ikke skal have opvarmning eller særlig god isolering.

Endeligt afhænger prisen på udestuen naturligvis også af, om du vil bygge den selv, eller om du vil have en professionel håndværker vil at klare opgaven. Du kan eksempelvis købe en pakkeløsning, som du selv skal opsætte, hvilket er den klart billigste løsning. Her kan du få en udestue for omkring 20.000 kr., men så du skal være indstillet på, at du kun kan bruge udestuen i de varme måneder af året.

Hvis du i stedet vil have en udestue med god isolering, som kan bruges det meste af året, og som er bygget af håndværkere, skal du regne med at betale et sted mellem 5.000 kr. og 15.000 kr. pr. m2. Det giver 10.000 kr. pr. m2 i gennemsnit, hvilket eksempelvis vil give en endelige pris på udestuen på 200.000 kr., hvis den skal være 20 m2.

Få 3 uforpligtende tilbud på en ny udestue

Vi anbefaler: Få 3 uforpligtende tilbud på en ny udestue hos lokale firmaer ved at trykke på knappen nedenfor. Helt gratis.

Hvordan får du den bedste pris på en udestue?

Hvis du gerne vil have professionelle håndværkere til at bygge din udestue for dig, skal du være opmærksom på, at der kan være stor forskel i priserne fra firma til firma. Derfor er det værd at undersøge markedet og indhente forskellige tilbud, så du kan få den bedste pris på din udestue.

Det kan du nemt gøre her hos BygOgHave, hvor du kan modtage 3 forskellige tilbud på kort tid. Hos os skal du bare sende din opgave i udbud, hvorefter alle lokale håndværkere har mulighed for at byde ind. Derfor vil du hurtigt modtage 3 tilbud, som du frit kan vælge imellem.

På den måde bliver det nemt, hurtigt og overskueligt at finde den bedste pris på din udestue, og du vil opdage, at der er mange penge at spare, hvis du vælger det billigste tilbud fremfor det dyreste. Du kan også vælge at afvise alle tilbud, da der er 100 % uforpligtende.

5/5 - (3 votes)

Var denne artikel nyttig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *